КМДА Київська міська державна адміністрація


10 жовтня 2019

Третій етап Ліги Ветеранів: турнір зі спортивного боулінгу

Запрошуємо ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей до участі у третьому етапі «Ліги Ветеранів» -  турнірі зі спортивного боулінгу, що відбудеться 13 жовтня з нагоди Дня Захисника України!


Боулінг-турніри вже стали доброю спортивною традицією у середовищі ветеранів та щороку збирають широке коло вболівальників.

Переможців та призерів визначатимемо у командній та індивідуальній першості (окремо серед чоловіків та жінок). Проводимо дві кваліфікаційних гри, і кращі команди змагатимуться у фіналі. Перед грою – майстер-клас із техніки боулінгу від титулованих спортсменів-боулерів для усіх присутніх.


РЕЄСТРАЦІЯ відкрита за посиланням https://forms.gle/JQFnoDzywdAry1hY6
Участь у турнірі беруть команди з трьох осіб.  

Третій етап проходить за підтримки та особистого супроводу віце-президента ВФСБ Юрія Кучеренко та за фінансової підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Захід відкриває серію спортивних змагань в рамках проекту "Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на Сході України та їхніх сімей", що впроваджує МОМ, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

_____________
Де: м. Київ, вул. Маршала Малиновського, 12 (боулінг-клуб "Бруклін", ТЦ "Метрополіс", ст.м. Оболонь)
Коли: з 10:00 до 14:00
Участь безкоштовна, вхід для вболівальників – вільний

Сторінка події у мережі Facebook https://www.facebook.com/events/412646052725651/

_____________


"Ліга Ветеранів" - проект громадської організації "СУВІАТО" (Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій), спрямований на соціальну адаптацію бійців шляхом проведення серії змагань та спільних регулярних тренувань у колі побратимів.
Якісне дозвілля, активний спосіб життя, потужне коло взаємопідтримки сприяють фізичному та емоційному відновленню після війни.


Від перемог у спорті - до щоденних перемог!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.