КМДА Київська міська державна адміністрація


26 вересня 2019

Павло Бабій перевірив готовність служб району до осінньо-зимового періоду

Павло Бабій перевірив готовність служб району до осінньо-зимового періоду

Сьогодні, 26 вересня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів виїзне засідання районного штабу по організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період, за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств району. Фотозвіт

Так, Павло Бабій перевірив готовність техніки до зимового періоду на базах комунальних підприємств: «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» та КП «По утримання зелених насаджень».

 «Важливо, щоб комунальні служби Печерського району належним чином забезпечили життєдіяльність центрального району міста Києва, адже у зимовий період ми повинні забезпечити неналежне прибирання центральних магістралей, міжквартальних проїздів, прибудинкових територій, тротуарів, зупинок громадського транспорту та переходів», – зазначив Павло Бабій.

Зокрема, під час інспекції перевірено забезпечення підприємств інвентарем, посипковими та паливо-мастильними матеріалами.

Наприкінці штабу Павло Бабій надав відповідні доручення структурним підрозділам та комунальним підприємствам району забезпечити, в першу чергу, своєчасну підготовку до опалювального сезону, очищення території від опалого листя й контролювати санітарно-технічний стан благоустрою району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.