КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2019

У рамках Kyiv Smart City Forum 2019 пройде хакатон для ІТ-фахівців

У рамках Kyiv Smart City Forum 2019 із 9:00 30 вересня до 16:00 1 жовтня пройде хакатон для ІТ-фахівців. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Хакатон — це спеціалізований 30-годинний захід, який проводиться для розробників, IT-фахівців, дизайнерів, дослідників та інших зацікавлених у покращенні свого міста людей, аби вони могли поділитися ідеями та створити разом з однодумцями новий проект.

Метою Uber Smart Mobility Hackathon є розробка інноваційних рішень для жителів міста на основі даних, які будуть надані учасникам представниками Uber під час проведення хакатону.

Проекти команд будуть оцінюватися за такими критеріями:

  • доцільність;
  • технологічність, повнота та сумісність із наявним рішенням;
  • дизайн рішень;
  • презентація проекту.

До складу журі увійдуть представники компанії Uber, міської влади Києва та ініціативи Kyiv Smart City. Нагородження переможців та презентація їхніх розробок відбудеться на головній сцені Kyiv Smart City Forum 2019.

Місце проведення: Паркова дорога, 16-А, КВЦ «Парковий».

Реєстрація на хакатон за посиланням: http://bit.ly/31CYV5k.

Із технічними вимогами до команд можна ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/30VCdFd.

 

Нагадаємо, 1 жовтня уже вчетверте стартує Kyiv Smart City Forum. Одна із головних тем цьогорічного форуму – діджиталізація Києва та українських міст для комфорту і безпеки громадян.

Цього року учасників очікують 8 тематичних секцій (виступи у форматі SHORT TALKS, презентації, воркшопи, панельні дискусії), 1000 м демозони (демонстрація технологічних рішень вендорів, інноваційні продукти для розумних міст), 3500 гостей (представників місцевих влад, посольств, міжнародних організацій, бізнес-кіл, ЗМІ, вендорів, урбаністів, лідерів думок). У КВЦ «Парковий» площею понад 6000 кв. м пройде тест-драйв електрокарів і гібридів.

У рамках форуму відбудеться щорічна церемонія нагородження міст-інноваторів Smart Місто 2019.

Ознайомитися із детальною програмою Kyiv Smart City Forum 2019 можна за посиланням: http://bit.ly/2Kc1LZb.

Kyiv Smart City Forum започатковано для залучення провідних компаній світу до реалізації інноваційних проектів у Києві, налагодження співпраці київської влади та іноземних експертів у сфері інноваційних технологій, впровадження проектів із застосуванням новітніх інформаційно-комунікаційних технологій.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.