КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2019

Делегація з міста Пекін (КНР) завітала до Печерської РДА з метою налагодження співпраці між районами

Делегація з міста Пекін (КНР) завітала до Печерської РДА з метою налагодження співпраці між районами

Сьогодні, 09 вересня, до Печерської райдержадміністрації з робочим візитом завітала делегація з Китайської Народної Республіки на чолі з радником із зовнішньої торгівлі району Чаоян, м. Пекін – Ма Шуань. Фотозвіт.

 Виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів робочу зустріч з делегацією, метою якої є встановлення дружніх відносин та партнерських зв’язків для подальшої співпраці між Печерським районом та Пекінським районом Чаоян.

 Павло Бабій зазначив, що двосторонні відносини між Україною та Китайською Народною Республікою дозволять перейняти один в одного кращі практики в реалізації програм:

 «Беззаперечно, шлях до удосконалення – це обмін досвідом. Сьогоднішня зустріч з делегацією із району Чаоян міста Пекін, передбачає обмін досвідом в сферах освіти, науки та техніки. Сподіваюсь, наша подальша співпраця буде не менш плідною і найближчим часом ми підпишемо Меморандум про співробітництво між Печерським районом та районом Чаоян».

 Під час робочої зустрічі, сторони обговорили умови ефективної співпраці в галузях культури, освіти, техніки, спорту та охорони здоров’я, місцевого самоврядування та інших важливих сферах.

 Крім того, сторони розглянули можливість обміну досвідом та практикою між китайськими та українськими медиками з можливістю, в майбутньому,  створення новітньої клініки в Україні.

 Довідково:

Нагадаємо, в березні 2018 року, делегація міста Пекін району Чаоян, Китайської Народної Республіки, відвідала Печерський район з метою встановлення партнерських зв’язків між Печерським районом та Пекінським районом Чаоян.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.