КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2019

Павло Бабій провів робочу нараду щодо врегулювання питання вивезення побутових відходів з приватних секторів та інших безбалансових територій


Сьогодні, 22 серпня, виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів робочу нараду щодо врегулювання питання поводження з відходами в приватних секторах житлових будинків та територіях дипломатичних представництв, організацій та установ на території Печерського району міста Києва. Фотозвіт

У нараді взяли участь начальник комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району м. Києва» Юрій Дорошенко, в.о. директора комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко, заступник начальника відділу контролю за благоустроєм Сергій Вітюков, представники комунального підприємства «Київкомунсервіс» та ТОВ «Спецкомунтехніка».

Так, під час наради сторони обговорили проблемні питання щодо перенакопичення твердих побутових відходів на безбалансових територіях Печерського району, внаслідок не заключення мешканцями приватних секторів, представниками дипломатичних представництв, установ та організацій договорів з спеціалізованими підприємствами-перевізниками відходів та шляхи їх вирішення.

Наприкінці наради, Павло Бабій дав доручення відділу контролю за благоустроєм спільно з представниками перевізників та комунальними підприємствами району протягом тижня провести комісійні обстеження територій та інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями приватних секторів, представниками дипломатичних представництв, організацій та установ стосовно необхідності укладання договорів на вивезення побутових відходів.

Також виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Павло Бабій наголосив про необхідність посилення співпраці між комунальними підприємствами району та комунальним підприємством «Київкомунсервіс» і ТОВ «Спецкомунтехніка».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.