КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2019

До відзначення головного свята країни відбудеться міжнародний фестиваль-конкурс «Ти у серці моїм, Україно!»


23-24 серпня 2019 року у культурно-мистецькому комплексі «Співоче поле» відбудеться IV-й міжнародний фестиваль-конкурс «Ти у серці моїм, Україно!»

Цьогоріч у заході братимуть участь понад 600 учасників: танцювальні колективи з різних провінцій Канади, Польщі та Латвії, понад 45 творчих колективів з різних регіонів України та Києва.

Оцінювати виступи учасників будуть заслужені та народні артисти України: Анатолій Матвійчук, Жанна Боднарук, Григорій Чапкіс, Ольга Побежимова, Петро Андрійчук, Євген Коваленко, Світлана Садовенко.

Крім музичного розмаїття, на гостей свята чекатимуть майстер-класи, тематичні виставки, квести, інтерактивні програмами та ін.

Для активної молоді працюватиме відкрита платформа, де усі бажаючі зможуть взяти участь у тренінгах та модулях «Майбутнє України: погляди молоді, роздуми та концепції».

До організації заходу долучилась Печерська районна в місті Києві державна адміністрація та 25 громадських і благодійних організацій.

Довідково:

Фестиваль-конкурс створено для розвитку та пропагування культурних здобутків українців, традиційної народної творчості, знайомства з культурою народів світу та їхнім мистецтвом, для розвитку культурних зв’язків, обміну педагогічним досвідом та виконавською майстерністю, виявлення талантів та розкриття їх творчого потенціалу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.