КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2019

Валентин Мондриївський: «Наші пріоритетні напрями роботи – це докорінні зміни у безпеці закладів освіти, якості харчування та технічному адмініструванні шкіл та дитячих садків»

У 2019 році на підготовку до нового навчального року з міського бюджету «Освіта» отримала 2,5 млрд грн. П’ять років поспіль міська влада виділяє найбільшу кількість коштів саме на освітню галузь. Як результат, наші учні мають сучасні умови навчання та найкращі знаннєві показники в Україні. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час Серпневої конференції педагогічних і науково-педагогічних працівників Києва.

«Обсяги інвестування, про які ми говоримо, підтверджують те навантаження та кількість змін, на які очікує освіта столиці. Наші пріоритетні напрями роботи – це докорінні зміни у безпеці закладів освіти, якості харчування та технічному адмініструванні шкіл і дитсадків», – підкреслив заступник голови КМДА.

Він також зазначив, що вже сьогодні райони прозвітували про отримання всіма комунальними підприємствами, які організовують харчування у школах Києва, сертифікатів про впровадження системи безпечності харчування ХАССП. На черзі комунальні підприємства, що харчують дитсадки, які повністю перейдуть на міжнародну систему безпечності харчування до 20 вересня.

«Ми напрацювали новий порядок, що має встановити жорсткі правила у системі координат роботи комунальних підприємств та посилити контроль за організацією дитячого харчування у всіх освітніх закладах столиці», – додав Валентин Мондриївський.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.