КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2019

У Печерському районі пройде зірковий фешн-показ дизайнерських вишиванок до Дня незалежності України

У Печерському районі пройде зірковий фешн-показ дизайнерських вишиванок до Дня незалежності України

24 серпня 2019 року о 15.00 у культурно-мистецькому комплексі «Співоче поле» в Печерському ландшафтному парку розпочнеться грандіозне святкування 28-ї річниці незалежності України «Моя незалежність».

Печерська райдержадміністрація та Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень підготували для мешканців та гостей столиці різноманітну культурну програму з талановитими українськими виконавцями та артистами, майстер-класами, призами та іншими розвагами.

В перервах між виступами артистів, ведучі розповідають у незвичному та пізнавальному форматі про наших співвітчизників, які зробили вагомий внесок у впізнаваність України у всьому світі.

А для юних відвідувачів свята пройде показ захоплюючих мультфільмів від проекту «Книга-мандрівка. Україна» з цікавими фактами про відомих українців.

Також маленьких ласунів чекає пригощання солодкою ватою, конкурси та розважальна програма від цирку «Нур».

Крім того, в рамках святкової програми, несподіваним сюрпризом для присутніх буде патріотичне фешн-шоу колекцій вишиванок та аксесуарів від відомих українських брендів: «Artystuff», «Exclusive Embroidery», «Vyshyta.Store», «PASTEI DÉCOR & INSPIRATION», «YANAYA».

Наприкінці грандіозного святкування Дня народження України, о 19:00,  виступатимуть учасники багатьох популярних фестивалів та шоу, відомий український рок-гурт – «Біла вежа».

Не пропустіть можливості відсвяткувати разом з нами свято всіх українців та отримати незабутні враження!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.