КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2019

Павло Бабій провів робочу нараду з комунальними службами щодо благоустрою території району


16 серпня 2019 року виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств району стосовно вирішення актуальних питань. Фотозвіт

Зокрема, обговорювалось питання стану асфальтного покриття та благоустрою прибудинкової території на вулиці Ділова, 6, яку сьогодні зранку проінспектував Павло Бабій. /news/18215.html

За результатами інспектування та обговорення, Павло Бабій дав дорученням КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» ліквідувати провали асфальтного покриття на прибудинковій території та привести території району до належного санітарно-технічного стану.

Також виконувач обов’язків голови доручив комунальним підприємствам Печерського району опрацювати питання щодо взяття на баланс скверу ім. Шолом-Алейхема на вулиці Рогнідинська, 3 з метою його утримання.

Крім того, керівники комунальних підприємств звітували про проведену роботу за тиждень, акцентували увагу на проблемах, які не вдалося вирішити у відведений час, а також обговорили питання системної роботи комунальних служб району та забезпечення високої якості надаваних населенню послуг. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.