КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2019

«Я – печерянин, в мене є ідея!»: Місцева влада чекає на креативні ідеї та пропозиції щодо благоустрою центрального району столиці

«Я – печерянин, в мене є ідея!»: Місцева влада чекає на креативні ідеї та пропозиції щодо благоустрою центрального району столиці

Відсьогодні, за ініціативи в.о. голови Печерської райдержадміністрації Павла Бабія, на офіційному інтернет-порталі райдержадміністрації запрацювала рубрика «Запропонуй ідею!».

«Разом ми зможемо більше! Для мене головне – це почути кожного й налагодити «зворотній зв'язок» з мешканцями. Якщо в когось є пропозиція, то ми готові її разом розглянути з відповідними фахівцями, після чого разом приймемо рішення щодо реалізації найкращої ідеї», - прокоментував свою ініціативу Павло Бабій.

Метою пілотного проекту є створення системи партнерської взаємодії між громадськістю та місцевою владою задля спільної реалізації цікавих ініціатив та ідей в сфері розвитку благоустрою публічних просторів.

Для того, щоб подати ідею, необхідно он-лайн заповнити Google-форму за посиланням: https://forms.gle/ms6oTWauFhp9uZeW6

Позначивши свою ідею, автор за бажанням може також додати відповідні фотографії, після чого проект можна відправити на розгляд райдержадміністрації.

Найцікавіші проекти та результати їх розгляду будуть опубліковані на офіціальному інтернет-порталі та соціальній мережі Facebook райдержадміністрації.

Якщо виникнуть додаткові питання, можна звертатись до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ за телефоном: (044) 280-16-40; 097 151 13 25 – Тетяна Півень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.