КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2019

Сергій Мартинчук провів командно-штабні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

 

Сьогодні, 20 червня, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів штабні тренування з особовим складом органів управління цивільного захисту, на тему: «Дії органів управління цивільного захисту міського району щодо виконання завдань у зв’язку з аварією на автомобільному транспорті». Фотозвіт

У навчаннях взяли участь управління з питань цивільного захисту КМДА, центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, головне управління ДСНС України у м. Києві, комунальна аварійно-рятувальна служба «Київська служба порятунку», головне управління Національної поліції України у м. Києві, КК «Київавтодор» та структурні підрозділи і комунальні підприємства Печерської райдержадміністрації.

Так, відповідно до ввідної № 3 навчань служби цивільного захисту відпрацювали практичне навчання, на розі вулиць Промислова та Камишинська, на якому відбулась аварія паливозаправника та легкового автомобіля, внаслідок чого заблокувало рух транспорту та пішоходів по вулиці.

Метою навчання є перевірка готовності структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації та районних служб до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, у разі можливого їх виникнення.

За результатами проведення навчань командний та керівний склад структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб готовий до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у разі можливого їх виникнення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.