КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2019

Безкоштовний освітній семінар-практикум: "Закон про ТОВ у дії: на що варто звернути увагу. Перевірки бізнесу: як підготуватись та чого очікувати протягом року"

Дата проведення: 6 червня 2019 року

Місце проведення: м. Київ, вул. М. Омеляновича-Павленка, 15,  актова зала,

ІІ поверх.

 Час: 14:00 -16:00

Контакти: тел. (044) 280 21 28 або [email protected] Організатори: Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), маркетингове агентство «Lipsky Marketing Group», адвокатська фірма «Рragnum» та Печерська районна в місті Києві державна адміністрація.

В рамках заходу будуть розкриті наступні питання:

 1. Діалог бізнесу та міської влади. Окремі питання захисту та сприяння розвитку бізнесу.

2. Скасування мораторію на перевірки бізнесу. Підготовка та можливі наслідки. 3. Перевірки Держпраці 2019.

4. Перехідний період і зміни в Статуті.

5. Значні угоди. Порядок їх затвердження. Практичні рішення.

 6. Порівняльний аналіз законодавства про товариства: погляд реєстратора. Участь у заході є БЕЗКОШТОВНА. Попередня реєстрація - обов'язкова! Доповідачі: Наталія Кондрашова – заступник директора – начальник Управління регуляторної політики та підприємництва Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Наталія Харчук – партнер адвокатської фірми Pragnum Дмитро Ярошенко – адвокат, юрист адвокатської фірми Pragnum Олег Іванюха – начальник Відділу Олег Іванюха – начальник Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців – державний реєстратор Печерської РДА в м. Києві Реєстрація на навчання: для реєстрації на захід необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2DGYYxULUckMd2UzMKZflGPMuI7DOT5xLg1KbBaAUoRudaA/viewform та натиснути кнопку "Відправити". Реєстрація на захід припиняється 5 червня 2019 року о 17:00.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.