КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

Віталій Кличко вручив нагороди видатним киянам

Мер Києва Віталій Кличко вручив нагороди видатним киянам із нагоди Дня міста. Він наголосив, що завдяки наполегливій праці багатьох людей столиця сьогодні розвивається, стає комфортнішою і гарнішою, впроваджує сучасні технології, нові стандарти життя.

«Усіх нас об’єднує головне – любов до свого міста. Те, що ми робимо його кращим, гарнішим, комфортнішим і «розумнішим». Завдяки вам – вашим талантам і праці – українська столиця стає справді європейським містом. Яким воно буде в майбутньому – залежить від кожного з нас», – наголосив Віталій Кличко.

Мер привітав киян, які отримали державні нагороди: наукових працівників, викладачів, вчителів, художників, будівельників, волонтерів, військовослужбовців та інших. Серед нагород – 1 орден Князя Ярослава Мудрого V ступеня, 1 орден «За Заслуги» ІІ ступеня, 2 ордени «За заслуги» ІІІ ступеня, 7 відзнак «Мати-героїня», «Заслужений артист України», «Заслужений будівельник України», «Заслужений діяч науки і техніки України», почесні грамоти Кабінету Міністрів та Верховної Ради, відзнаки Київського міського голови.

Віталій Кличко зазначив, що за останні роки в місті було зроблено дуже багато. Побудовані нові школи та дитячі садки, триває масштабний ремонт доріг, оновлюють лікарні та пологові будинки.

«Кожен з нас очікує на зміни і хоче, аби вони відбувалися швидше. Київ за останніх кілька років змінився, і ми продовжуємо втілювати перетворення. Ми впроваджуємо в управління столицею нові технології та нові підходи до вирішення проблем. І з нас беруть приклад інші міста країни», – зазначив мер.

Віталій Кличко також запросив нагороджених киян відвідати після відкриття новий пішохідно-велосипедний міст, який з’єднає Володимирську гірку з Аркою дружби народів.

 
 

 

 

 Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.