Головна  →  Анонси  →  8 травня 2019

11 травня до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері у столиці відбудеться культурно-мистецький захід під гаслом: «Я оберігаю родину!»

11 травня об 11:00 із нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та Дня матері у парку ім. Тараса Шевченка відбудеться культурно-мистецький захід під гаслом: «Я оберігаю родину!».

У рамках заходу, о 12:00 заступник голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда вручить ключі від сімейного автомобілю для дитячого будинку сімейного типу родини Лелекач Солом’янського району, подяки та премії Київського міського голови кращим родинам м. Києва.

Цього дня парк ім. Тараса Шевченка перетвориться на територію родинного відпочинку та творчості. У заході візьмуть участь близько 3 тис. учасників, серед яких різні категорії сімей столиці.

Із нагоди Дня матері на заході будуть організовані творчі вітальні майданчики для матерів. Окрім цього, працюватимуть творчі майстерні, ігрові майданчики та квест-програми просімейного спрямування, відбудеться концертна програма.

Місце проведення: територія парку ім. Тараса Шевченка, вул. Терещенківська, 24.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 063 349 55 69 (Єрмачкова Валентина).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку