Головна  →  Анонси  →  7 травня 2019

11 травня на Поштовій площі відбудеться екологічний «Зелений марафон»

11 травня з 11:00 до 19:00 на Поштовій площі відбудеться «Зелений марафон». Це розважальний захід, спрямований на знаходження рівноваги між людиною і природою. Марафон триватиме в рамках фестивалю «Чистофест». Організатором виступає Київський молодіжний центр.

У рамках заходу об’єднаються еко-активісти, які обговорять тенденції у галузі охорони природи і здорового способу життя. Професійні спортсмени, спортивні секції та школи проведуть майстер-класи з йоги, боксу чи дзюдо на тематичних локаціях.

Учасники зможуть відпочити на екологічних фуд-кортах, взяти участь у розіграшах екологічних подарунків, побачити виступи зірок, провести фотосесію з найпопулярнішими блогерами.

«Ми запрошуємо долучитись до нашого еко-марафону, тому що ця подія не просто драйвова та цікава, а й надзвичайно важлива для екології. Такої кількості активних, здорових та дружніх до природи людей ви не зустрінете випадково на вулиці. А ще тому, що це – унікальна можливість дізнатись секрети щасливого життя у гармонії з навколишнім світом», – зазначає директорка Київського молодіжного центру Анна Куценко.

Додаткова інформація: https://www.facebook.com/greenmarafon/.

Контактна особа: Артур Маліновський (098-265-07-92).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку