КМДА Київська міська державна адміністрація


18 квітня 2019

Дорожники Печерського району на вул. Кловський Узвіз, 8 успішно розпочали та влаштували "острівець безпеки" для пішоходів.


Європейський досвід, щодо безпеки руху пішоходів по вулично-дорожній мережі міста втілюється у центральному районі столиці.  Фотозвіт

Острівець безпеки — технічний засіб регулювання дорожнього руху на наземних пішохідних переходах, конструктивно виділений над проїзною частиною дороги та призначений як захисний елемент для зупинки пішоходів під час переходу проїзної частини дороги.

Це не перший такий досвід у Печерському районі. У минулому році КП ШЕУ Печерського району було облаштовано аналоговий "острівець безпеки" на наземному пішохідному переході з фігурних елементів мощення червоного та білого кольорів на вул. Михайла Грушевського, 4.

Зокрема, беручи до уваги повагу до особливостей осіб з інвалідністю і прийняття їх як компонента людської різноманітності й частини людства, КП ШЕУ Печерського району при облаштуванню "острівця безпеки" за вищезазначеною адресою, було влаштовано тактильну плитку - шаблон "УВАГА" для маломобільних груп населення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.