КМДА Київська міська державна адміністрація


18 квітня 2019

В Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві відбувся семінар для державних та приватних нотаріусів

17 квітня 2019 року, в приміщенні актової зали Головного територіального управління юстиції у місті Києві відбувся семінар для державних та приватних нотаріусів з одночасною он-лайн трансляцією для всіх бажаючих. Фотозвіт

Тема семінару охопила три напрямки тісно пов’язаних між собою, а саме:

- особливості державної реєстрації речових прав та проблемні питання;

- реклама та вивіски для нотаріусів - які сучасні вимоги для її розміщення та як уникнути демонтажу;

- взаємодія Центрів надання адміністративних послуг з нотаріусами. Надання послуг ЦНАП, які можуть бути корисними для нотаріусів та їх відвідувачів", та багато інших цікавих питань було розглянуто під час семінару.

Участь у семінарі взяли: Гриців Н.В.- заступник начальника Управління з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у місті Києві; Нікітін В.В.-заступник начальника управління- начальник відділу розгляду звернень у сфері державної реєстрації Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України; Смірнов О.- представник Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації; Бірюкова О.О.- заступник начальника Управління Цнап Печерського Району та Ткачук Л.С.- адміністратор управління Цнап Печерського району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.