КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2019

Нагороджено кращих гравців футбольного змагання «Ліга Печерська»

Нагороджено кращих гравців футбольного змагання «Ліга Печерська»

5 квітня 2019 року, в Печерської райдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження футболістів та закриття ІІ сезону турніру з футзалу «Відкрита Ліга Печерська» серед державних та силових структур Печерського району.  Фотозвіт

На початку заходу з вітальним словом до всіх присутніх звернулась Голова оргкомітету-начальник відділу молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Оксана Кудрявцева та почесний гість й співорганізатор турніру Андрій Нікітін.

Ведучим святкового дійства став відомий український шоу-мен, актор, теле- та радіоведучий Андрій Джеджула.

Після офіційного відкриття заходу відбулось нагородження кращих учасників змагань, які були відзначені Плакетками, кубками, медалями, статуетками, подяками та почесними грамотами від голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука.

Переможцем турніру з футзалу «Відкрита ЛІГА ПЕЧЕРСЬКА» став  Футбольний Клуб «Армія» - Збройні Сили України.

ІI і ІIІ місця посіли команди – Прокуратура Київської області та Слідче управління фінансових розслідувань Головного Управління ДФС у місті Києві Печерського району.

Нагадаємо, що спортивне змагання започатковано у березні 2018 року, за сприяння голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з метою пропаганди спорту та здорового способу життя, встановлення дружніх контактів між організаціями і колективами.   



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.