КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

Печерський військовий комісаріат провів нараду з підготовки до проведення чергового призову

22 березня 2019 року, в Печерській райдержадміністрації, військовий комісаріат провів робочу нараду з підготовки до проведення чергового призову на строкову військову службу. Фотозвіт

На заході були присутні військовий комісар Печерського районного в місті Києві військового комісаріату майор Євген Кузнєцов, в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко, керівники житлово-експлуатаційних дільниць, представники Печерського управління поліції ГУНП у м. Києві та представники підприємств, установ та організацій Печерського району.

Під час наради обговорювались питання щодо виконання комунальними підприємствами району завдань стосовно оповіщення громадян Печерського району про весняний призов на військову строкову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань України. Доведено до відома керівників підприємств про зміни у законодавстві України з питань організації та ведення військового обліку.

Основним завданням є призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я громадян України, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.