КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2019

Печерських комунальників та працівників сфери побутового обслуговування привітали напередодні професійного свята

14 березня 2019 року, у центральному будинку офіцерів, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук привітав працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з професійним святом. Фотозвіт

Захід відвідали працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва»,  КП по утриманню зелених насаджень Печерського району м. Києва, житлово експлуатаційні дільниці – «Липкижитлосервіс», «Печерськжитло», «Хрещатик», «Печерська Брама» та КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» та працівники сфери побутового обслуговування.

Під час урочистої частини очільник Печерського району звернувся до всіх присутніх з вітальним словом.

«Цей святковий день присвячений вам, працівникам даної сфери, адже ви виконуєте вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності району. Не дивлячись на будь-які труднощі, ви працюєте злагоджено та відповідально. Величезна вдячність вам за професіоналізм та сумлінну працю!» - зазначив Сергій Мартинчук.

У ході проведення святкового заходу голова Печерської райдержадміністрації вручив працівнику КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» сертифікат на отримання 2-х кімнатної квартири.

Також Сергій Мартинчук відзначив подяками присутніх за належне виконання своїх професійних обов’язків.

Наприкінці, серед працівників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району» та житлово-експлуатаційних дільниць пройшов розіграш цінних подарунків.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.