Головна  →  Новини  →  22 лютого 2019

#СтопБулінг! У Печерській РДА розповіли, як не допустити моральне насильство


У рамках реалізації право просвітницького проекту «Я маю право», з метою формування у населення знань та навичок щодо уникнення ризиків використання морального насильства у вихованні дітей, Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві, проведено у Печерському районі цикл право просвітницьких тренінгів на тему: «Що таке моральне насильство та як не допустити його по відношенню до дитини» для представників загальноосвітніх закладів Печерського району. Фотозвіт

Тренінги проходили за участі представника Головного територіального управління юстиції у місті Києві Кирила Савельєва, в.о. начальника відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві Сергія Безпальчука та психологів благодійного фонду «Карітас Київ».

Міністерство юстиції України проводить такі роз’яснювальні роботи серед населення щодо протидії цькуванню підлітків в межах кампанії #СтопБулінг правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Основною метою проведення тренінгів є профілактика психологічного насильства та попередження його проявів.

Під час проведення  майстер класів - тренінгів, для присутніх роз’яснено, що таке булінг, його види, ознаки та як протидіяти булінгу у дитячому середовищі.

Крім того, представники загальноосвітніх закладів ознайомились з покроковою інструкцією, як зупинити цькування у школах та де отримати допомогу.

Довідково:

З метою формування правової культури та правової свідомості у суспільстві Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2018-2019 роках» та реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Більше інформації про проект за посиланням:

http://pravo.minjust.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку