Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

У Печерській РДА вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні


20 лютого 2019 року вся країна згадує та вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, які боролися за європейське майбутнє України під час Революції Гідності. Фотозвіт

В Печерській райдержадміністрації відбувся захід до Дня вшанування Герої Небесної Сотні для студентів вищих навчальних закладів, коледжів та технікумів.

На заході були присутні: в.о. заступника голови Печерської райдержадміністрації – начальник управління праці та соціального захисту населення Ольга Мозгова, начальник відділу молоді та спорту Оксана Кудрявцева, працівник відділу комунікацій Національного музею Революції Гідності Северин Наливайко, учасник подій на Майдані Ігор Якубовський, актор фільму "Небо Падає" Святослав Юраш, студенти та викладачі вищих навчальних закладів, коледжів, технікумів.

У ході заходу присутні переглянули документальний фільм Володимира Тихого “Небо падає. Три місяці з життя Устима Голоднюка”.

Фільм “Небо падає. Три місяці з життя Устима Голоднюка” — один із серії фільмів об’єднання “Вавилон-13”, присвячених Майдану, подіям кінця 2013—початку 2014 років. Головний герой Устим Голоднюк — юнак у блакитній касці миротворця, який загинув 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській.

Стрічка не залишила байдужою жодної душі.

По закінченню перегляду фільму виступив один із акторів фільму - учасник Майдану Станіслав Юраш. Він розповів про події Майдану, які бачив на власні очі, висловив свою думку та ставлення до Революції Гідності.

Студенти та викладачі мали змогу задати питання Святославу та разом їх обговорити.

Перейти до спискуВерсiя для друку