КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2019

14 лютого в Університеті Грінченка відбудеться офіційне відкриття Ресурсного центру підтримки студентів з інвалідністю

14 лютого о 14:00 у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться офіційне відкриття Ресурсного центру підтримки студентів з інвалідністю та ознайомлення зі створенням безбар’єрного інтегрованого освітнього середовища для осіб з інвалідністю. Про це повідомили у навчальному закладі.

У заході візьмуть участь:

  • Марина Порошенко, дружина Президента України, голова Фонду Порошенка;
  • Ганна Старостенко, голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту;
  • Валентин Мондриївський, заступник голови Київської міської державної адміністрації;
  • Олена Фіданян, директор Департаменту освіти і науки КМДА.

Головна мета Ресурсного центру – створення рівних можливостей для студентів з інвалідністю шляхом здійснення технічного, педагогічного, психологічного, соціально-педагогічного супроводу та надання допомоги в набутті фахових компетентностей. Завданням центру є реалізація освітньої політики з питань підтримки дітей/осіб з особливими освітніми потребами у системі дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва в умовах інклюзивної та спеціальної освіти.

Для сприяння особам з інвалідністю у навчальному корпусі на бульварі І. Шамо, 18/2 за кошти бюджету міста Києва також обладнано туалетні кімнати та встановлено ліфт.

Місце проведення: б-р Ігоря Шамо, 18/2, Київський університет імені Бориса Грінченка.

Акредитація представників ЗМІ до 17:00 13 лютого 2019 року за тел.: 485-21-34 (Тетяна Даценко) або електронною поштою: [email protected].

Джерело: КМДА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.