Головна  →  Новини  →  12 лютого 2019

Печерська РДА перевіряє законність новобудов на території району

Сьогодні, 12 лютого, перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій разом з робочою групою виїхав на місце будівництва житлового будинку в Печерському районі на вул. Старонаводницькій, 2А та будівництва поруч з будинком 8Б стосовно правомірності їх спорудження. Фотозвіт

У складі робочої групи були присутні начальник житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва, начальник відділу контролю за благоустроєм Анатолій Крамаренко, представники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», органи самоорганізації населення та мешканці району.

Під час виїзної наради, перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій оглянув разом з комісією площу відведену під будівництво.

За результатами інспекції Павло Бабій дав доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва звернутися до комунального підприємства «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» щодо з’ясування балансоутримувача систем водовідведення розміщеного на схилі поряд з будівництвом на вул. Староноводницькій біля будинку 8Б, а також відділу контролю за благоустроєм перевірити дозвільну документацію на будівництво та межі їх забудов.

Перейти до спискуВерсiя для друку