КМДА Київська міська державна адміністрація


12 лютого 2019

Голова Печерського району під час Колегії обговорив питання своєчасного реагування на звернення громадян

12 лютого 2019 року  голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів засідання Колегії. Фотозвіт

На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, провідний інспектор управління з питань звернень громадян апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Юрій Прилипко, представники районних служб та органів самоорганізації населення.

Під час Колегій були опрацьовані питання порядку денного, а саме:

1.Забезпечення застосування положень Закону України «Про державну службу» Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією у 2018 році, доповіла заступник керівника апарату – начальник відділу управління персоналом Любов Синяк.

З текстом презентації можна ознайомитись за посиланням >>>

2. Щодо виконавської дисципліни по розгляду звернень громадян у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації, доповів провідний інспектор управління з питань звернень громадян апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) – Юрій Прилипко.

 

Юрій Прилипко в своїй доповіді наголосив присутнім на своєчасне вирішення питань порушених у зверненнях громадян та проведенні з мешканцями роз’яснювальної роботи стосовно стану житлово-комунального господарства в будинках.

Очільник Печерського району наголосив, що для покращення надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, комунальним службам району тримати на постійному контролі інформування мешканців стосовно проблемних питань в будинках та розміщувати відповідну інформацію на дошках оголошень.

«Задля покращення надаваних послуг громадянам в обов’язковому порядку має бути створений «зворотній зв’язок», – зазначив Сергій Мартинчук

Наприкінці Колегії голова Печерського району дав доручення КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» опрацювати звернення органів самоорганізації населення та доповісти про виконану роботу на наступному засіданні.

Після розгляду всіх поточних питань Сергій Мартинчук побажав всім присутнім гарного робочого дня.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.