Головна  →  Новини  →  8 лютого 2019

Парк «Хрещатий» буде відремонтовано до літа

Роботи з ремонту та благоустрою парку «Хрещатий» буде завершено вже до червня. Фотозвіт

Сьогодні, 8 лютого, заступник голови КМДА Валентин Мондриївський разом з головою Печерської РДА Сергієм Мартинчуком та директором Департаменту культури Діаною Поповою проінспектував хід виконання робіт з ремонту парку «Хрещатий».

«Роботи продовжуються, ремонт обіцяють завершити вже до літа. Найближчим часом будуть запропоновані зміни до бюджету задля урахування фінансування цих робіт. У попередні періоди вже були відремонтовані трибуни та сцена біля Арки дружби народів, мушля, озеленена територія. Не забуваймо й про те, що ця територія є частиною великого проекту будівництва пішохідно-велосипедного переходу – між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка», - розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Окрім того, було обговорено питання будівництва громадської вбиральні на Алеї художників.

На нараді були присутні перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій та генеральний директор Центрального парку культури і відпочинку м. Києва Артем Сауляк.

Довідково:

Міст з’єднає два туристичних маршрути – парк «Володимирська гірка» і парк «Хрещатий». Він буде довжиною 210 метрів, ширина буде змінною – від 6 метрів у регулярних зонах до 14 метрів у зонах оглядових майданчиків. Мостовий перехід зроблять із бетону та скла.

Ознайомитися з проектом можна за посиланням:

https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_mist_scho_zyednaye_volodimirsku_girku_z_arkoyu_druzhbi_narodiv_planuyemo_vidkriti_naprikintsi_vesni_nastupnogo_roku.html

Перейти до спискуВерсiя для друку