КМДА Київська міська державна адміністрація


8 лютого 2019

В Печерській РДА надали згоду в призначенні 47 субсидій за винятковими обставинами

 

Сьогодні, 8 лютого, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів засідання комісії з питань призначення субсидій.

Під час засідання комісією розглядалося 54 заяв та особових справ мешканців Печерського району по призначенню житлових субсидій окремим громадянам, виходячи з конкретних обставин.

За рішенням комісії, управлінню праці та соціального захисту населення надано доручення призначити субсидію 47 заявникам, як виняток, а 7 сім’ям у призначені субсидії відмовлено.

Також комісією розглянуто 1 заяву про призначення житлової субсидії громадянки, що потребує рішення комісії по іншим питанням передбаченими Положенням про порядок призначення житлових субсидій та 2 особові справи, які потребують рішення комісії про надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг за адресою фактичного проживання пільговика.

Так, за розглядом заяв, членами комісії було вирішено включити до державного реєстру 2 сім’ї які мають право на пільги, за адресою фактичного місця проживання.

Довідково:

Рішення комісії приймаються у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329) та відповідно до Положення про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 січня 2003 р. № 117, із доповненням пункту 2, внесеним постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 р. № 729.

За додатковою інформацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації за тел.: (044) 280 00 29. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.