Головна  →  Новини  →  18 січня 2019

В Печерській РДА державні службовці пройшли курс надання домедичної допомоги

18 січня 2019 року в Печерській райдержадміністрації відбулося продовження навчання-тренінгу з надання домедичної допомоги постраждалим у разі настання нещасного випадку від ТОВ навчально-виробничий центр «НОВАТОР», який був організований за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука. Фотозвіт

Сьогодні учбовим центром «Новатор» також було передбачено 2 етапи навчальної програми, а саме:

- ознайомлення з теоретичною частиною з надання домедичної допомоги постраждалим при підозрі на травму голови (черепно-мозкова травма) та, як з’ясувати, що з людиною, якщо вона не подає ознак життя;

- опрацювання практичної частини на макетах-манекенах та учасниках команд з відповідним завданням щодо надання домедичної допомоги постраждалому.

Після проходження додаткових тренувань, команди прийняли участь в змаганні з Лайфреслінгу.

Змагання оцінювали члени журі: представники учбово-методичного центру «НОВАТОР» Артур Вознюк та Наталія Пушкарьова, завідувачі секторів з питань охорони праці Печерської, Подільської та Голосіївської райдержадміністрацій Лариса Кузьміч, Тамара Мороз та Лідія Хоніна.

За результатами змагань суддями були виставлені оцінки учасникам та разом з членами журі визначено переможців.

Наприкінці заходу командам-переможцям було вручено сертифікати надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку