КМДА Київська міська державна адміністрація


18 січня 2019

Відтепер якість обслуговування в ЦНАПі Печерського району можна оцінити за допомогою QR-коду


Для нас важлива Ваша думка! 

З метою зручності користування послугами ЦНАПу на столах адміністраторів розміщені QR-коди, для оцінки якості обслуговування клієнтів. Відтепер, оформлюючи заяву, не відходячи від адміністратора можете залишити відгук про роботу ЦНАПу та якості наданих адміністративних послуг. Фотозвіт

Переходьте за QR-кодом для швидкого доступу на нашу офіційну сторінку в Facebook, щоб бути в курсі останніх  новин у сфері надання адміністративних послуг. 

Довідкова інформація:

Центр надання адміністративних послуг Печерського району – це сучасний підрозділ формату «open space», що розташований на першому поверсі райдержадміністрації.

У роботі ЦНАПу постійно вживаються новітні та найефективніші технології, створені комфортні умови для відвідувачів, а саме:

- за допомогою Додатку ConnectPRO можливо скористатися «Доступним прозорим офісом» для обслуговування осіб з вадами слуху. Програма конвертує мову в текст на екрані у нечуючого, а те, що пише нечуючий, озвучуються чуючому для тих, хто спілкується мовою жестів, є змога скористатися жестовим перекладачем онлайн завдяки модулю відеозв’язку.

Також впроваджено новий сервіс для відвідувачів, які мають змогу сплачувати за надані адміністративні послуги безпосередньо через POS-термінали з технологією PayPass для проведення безконтактних розрахунків за картками Ощадбанку безпосередньо на робочих місцях співробітників та на рецепції центру.

Крім того в ЦНАПі впроваджено сервіс з отримання електронно-цифрового підпису від акредитованого центру сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту Державної фіскальної служби України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.