КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2018

Сергій Мартинчук відкрив новорічну локацію «Етно рік на Печерську»

Сергій Мартинчук відкрив новорічну локацію «Етно рік на Печерську»

 

19 грудня 2018 року на площі біля кінотеатру «Зоряний» урочисто відкрили культурно-мистецьке дійство «Етно рік на Печерську» із засвіченням районних ялинок за участю голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Фотозвіт

Також на заході були присутні народний депутат України Ольга Червакова та депутат Київської міської ради Ярослав Діденко.

На початку дійства Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук привітав усіх з прийдешнім святом: «Сьогодні один з найпрекрасніших зимових свят - день Святого Миколая, з якого розпочинається новорічно-різдвяна пора, сповнена радості і надії. Від щирого серця вітаю зі святом та бажаю вам миру, любові та нехай Святий Миколай наставляє на добрі справи!»

Після урочистого відкриття Сергій Мартинчук подякував всім небайдужим, хто долучився до збору святкової гуманітарної допомоги для дітей зі Сходу Країни до новорічних свят та вручив Подяки голові громадської організації «Ради національних спільнот України» Ашоту Авянесяну, командиру військової частини № 3066 Національної гвардії України полковнику Роману Леоновичу, центру культурного, спортивного розвитку дітей, юнацтва та молоді «АРТ», районним клубам за місцем проживання, дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам Печерського району та органам самоорганізації населення.

Також наголосив на тому, що зібрана гуманітарна допомога вже сьогодні вночі відправиться за призначенням у місто Попасна Луганської області, де понад 500 дітей отримають свої подарунки.

Урочисту частину відкриття культурно-мистецького дійства провів відомий шоу-мен, актор, теле- та радіоведучий Андрій Джеджула.

Одразу після святкового засвічення районних ялинок іграшки, які були виготовлені дітьми Печерського району, встановили черговий рекорд України: «Найбільша кількість іграшок в етнічному стилі, зроблена дітьми, на одній локації».

Після вручення нагороди, всі гості заходу мали можливість долучитися до розваг, різноманітних конкурсів та насолодитися святковою концертною програмою за участю учасника «Голос країни» та «Х фактор» Миколи Задерей, співачки, заслуженої артистки України Вероніки Дорош, радіоведучого Армія ФМ Нікіти Гросс та чоловічого гурту «Козацькі забави».

Наприкінці заходу несподіванкою для печерян став «кінологічний фрістайл», шоу з собаками від кінологічного об’єднання «Фаворит».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.