Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

В Печерській РДА відбувся тренінг на тему «Що таке моральне насильство та як не допустити його по відношенню до дитини»

Сьогодні, 14 грудня, Головне територіальне управління юстиції у місті Києві за підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації презентували цикл тренінгів «Що таке моральне насильство та як не допустити його по відношенню до дитини». Фотозвіт

На заході були присутні заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, заступник голови головного територіального управління юстиції Віталій Сигидин, в.о. начальника відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві Сергій Безпальчук та  куратор Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!» Ірина Малаш.

А також, в якості гостей на захід були запрошені представники департаменту освіти КМДА та загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

З метою формування правової культури та правової свідомості у суспільстві Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження «Про реалізацію правопросвітницького проекту  «Я маю право!» у 2018-2019 роках» та реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Жертви психологічного насильства рідко звертаються за допомогою і на це є багато причин, одним з яких є важко доказовий факт здійснення психологічного насилля.

Основною метою проведення циклу тренінгів є профілактика психологічного насильства та попередження його проявів.

Довідково:

Проект «Я маю право!» спрямований на те, щоб дати Українцям знання гарантовані Конституцією та законами України права у різних сферах життя, способи і механізми їх реалізації, захисту у повсякденному житті, поінформувати про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

Перейти до спискуВерсiя для друку