Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

Враховуючи складні погодні умови та снігопад, комунальні служби Печерського району працюють у посиленому цілодобовому режимі


Третій день поспіль комунальні служби Печерського району працюють у посиленому цілодобовому режимі. Першочергово працівники КП УЗН, КП ШЕУ та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» очищають від снігу центральні вулиці, міжквартальні проїзди, зупинки громадського транспорту, територію біля станцій метрополітенів, тротуари, площі та парки. Фотозвіт

Станом на 9:00 14 грудня для прибирання снігу задіяно 66 одиниць спецтехніки та 420 працівників, а також використано 72 тонни посипкових матеріалів.

Комунальні служби Печерського району уважно стежать за ситуацією на вулично-дорожній мережі, спеціальна техніка готова до роботи, а підприємства забезпечені посипковими та паливо-мастильними матеріалами.

Також комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди - взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів - не паркувати автівки вздовж узбіч та у вузьких проїздах.

Крім того, нагадуємо, що у Печерському районі функціонує 5 пунктів обігріву:

- вул. Басейна, 5-А (ЖЕД «Хрещатик»), тел. 253-56-05;

- бульв. Дружби народів, 30/1 (ЖЕД «Печерськжитло»), тел. 285-22-30;

- бульв. Марії Приймаченко, 3 (ЖЕД «Печерська брама»), тел. 286-26-91;

- пров. Микільський, 9  (ЖЕД «Липкижитлосервіс»), тел. 280-36-10;

- бульв. Дружби Народів, 32-А (Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району), тел. 284-81-44.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку