Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

В Печерській РДА відбулась нарада на тему «Безпечне виконання робіт з будівництва, ремонту та утримання автошляхів»


13 грудня 2018 року в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації Анатолій Невмержицький провів нараду з представниками підприємств району на тему «Безпечне виконання робіт з будівництва, ремонту та утримання автошляхів». Фотозвіт

Нарада відбулася за участю заступника начальника управління нагляду в промисловості та на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Світлани Грузевич та головного державного інспектора з охорони праці відділу розслідування нещасних випадків та аварій на виробництві Головного управління Держпраці у Київській області Миколи Федоренко.

Насамперед заступник голови звернув увагу представників підприємств, які виконують роботи з будівництва, ремонту та утримання автошляхів, на проблеми високого рівня травматизму на автошляхах країни, міста та району.

Однією з причин тому є відсутність в Україні законодавчої бази щодо механізму оцінки впливу автомобільної дороги в цілому, а також кожного її елемента та/або її складових на забезпечення безпеки дорожнього руху та запобігання дорожньо-транспортних пригод.

Під час наради була обговорена й одна з основних умов фінансування проектів щодо покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг, що реалізуються в рамках кредитних угод між Україною та МФО - обов’язкова процедура аудиту безпеки автомобільних доріг.

Окрім того, зі своєю доповіддю про аналіз виробничого травматизму на об’єктах будівництва, ремонту та утримання автошляхів виступила заступник начальника управління нагляду в промисловості та на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Світлана Грузевич.

Також про основні вимоги безпеки робіт при будівництві, ремонту та утриманні автомобільних доріг в зимовий період розповів головний державний інспектор з охорони праці відділу розслідування нещасних випадків та аварій на виробництві Головного управління Держпраці у Київській області Микола Федоренко.

Наприкінці наради всі присутні мали змогу отримати відповіді на свої актуальні запитання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку