Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

У зв’язку з негодою у Печерському районі працює 52 одиниці техніки та 386 працівників

Для забезпечення проїжджого стану доріг з 4:30 ранку сьогоднішнього дня комунальні служби Печерського району розчищають дороги, вулиці, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів та зупинки громадського транспорту від снігу, а також посипають їх протиожеледними матеріалами. Фотозвіт

Наразі, для очищення території від снігу задіяні 52 одиниці спецтехніки та 386 працівника комунальних підприємств. Було використано понад 1245 тонн посипкових матеріалів.

Наразі активно продовжуються робота з обробки вулично - дорожньої мережі району посипковими матеріалами для недопущення утворення ожеледиці та забезпечення безпечного руху транспорту.

Разом з тим, комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому, звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не паркувати автівки вздовж узбіч та у вузьких проїздах.

Звертаємо увагу, що припарковані з порушенням правил дорожнього руху на узбіччі вулиць та доріг машини, які заважатимуть прибиранню, будуть евакуйовуватись патрульною поліцією Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку