КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Збройних Сил України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці та працівники Збройних Сил України!

Щороку, 6 грудня, країна відзначає День Збройних Сил України! Це свято захисників рідної землі, всіх тих, хто незламним духом боронить територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

 На військoвих пoкладена священна місія - забезпечувати мирне життя свoгo нарoду. У нелегкий для країни час ви героїчно захищаєте рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов'язку, гідно та віддано служите своїй країні.

 Україна пишається своїм військом! Вірю, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

 Висловлюю слова щирої вдячності за вашу сумлінну службу Вітчизні. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху.

 Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.