КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2018

Анонс! Для дітей Печерського району пройде святкова програма та показ фільму «Пригоди S Миколая»


15 грудня 2018 року за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації для дітей пільгових категорій Печерського району пройде культурно-мистецьке дійство з розважальною програмою і показом українського фільму «Пригоди S Миколая» у синьому залі культурного центру «Кінотеатр Київ».

Кінострічка "Пригоди S Миколая" - це історія про дорослішання, про віру в казку та дива, що можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання.

В сімейній комедіїї розповідається про пригоди другокласника Артема, чия сім'я напередодні різдвяних свят переїхала з великого міста до будинку у Карпатах.

Курйозні ситуації починаються з того, як до хлопчика за день до Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай, який насправді є крадієм у костюмі чарівника. Протистояти бандиту беруться діти, які прагнуть врятувати справжнього святого.

Окрім цього, на дітей чекає розважальна програма з іграми та конкурсами, а також приємна несподіванка – зустріч зі Святим Миколаєм.

На завершення заходу, маленькі печеряни отримають від голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука новорічні подарунки.

Місце проведення: Культурний центр «Кінотеатр Київ» за адресою: вул. Велика Васильківська, 19.

Час проведення: 12:00.

 Довідково:

Режисером фільму українського виробництва став Семен Горов. В головних ролях знімались відомі українські артисти – Василь Вірастюк, Марія Єфросиніна та польський актор Пшемислав Циприянски.

Проект даної кінострічки став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Державного Агентства України з питань кіно.

Зйомки фільму «Пригоди S Миколая» проходили на Прикарпатті.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.