КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2018

30.11.2018 у центрі столиці відкриється Резиденція Святого Миколая

З 30 листопада 2018 року у Печерському районі столиці до новорічних та різдвяних свят запрацює Резиденція Святого Миколая у Великій лаврській дзвіниці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Резиденцію Святого Миколая 30.11.2018 о 15:00 урочисто відкриє голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук.

У день відкриття програмою заходу передбачено відвідання Кабінету Святого Миколая у Великій лаврській дзвіниці та огляд І та ІІ ярусу Резиденції.

Також на відвідувачів чекає арка бажань, написання листа до Святого Миколая,  знайомство з унікальними творчими роботами митців; відеоподорож стежками Миколая Чудотворця, розважальна програма для дітей.

Особливістю святкового відкриття Резиденції Святого Миколая у цьому році стане представлення містечка янголів -  Міжнародної виставки авторських ляльок «Янголи, ті… що завжди поруч». Презентація проекту відбулася в Тбілісі у листопаді цього року.

На виставці у Національному Києво-Печерському заповіднику можна буде побачити роботи  близько ста майстрів з України, Грузіі, Ізраїлю різної техніки виконання: пап’є-маше, порцеляна, пластик, текстиль, соломоплетіння, кераміка, валяння, печворк, картини вишиті стрічками та інші.

Окремою експозицією   представлено виставкові роботи  «Музей на крилах» з міста Кремінне Луганської області. Кожен експонат має свою незвичайну історію.

Цікавою новинкою стане вишитий QR-код резиденції.

А також родзинкою резиденції буде локація від кінокомпанії Kazka Production - декорації з фільму  Тільки Диво / Only a Miracle.

Вхід на відкриття  Резиденції Святого Миколая вільний.

Резиденція Святого Миколая працюватиме за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 9, Велика лаврська дзвіниця.

Додаткова інформація за телефоном: (044) 406-63-59, (044) 406-63-66.   



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.