Головна  →  Новини  →  19 листопада 2018

На Печерськувідбувся ХХVIІ районний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії»

 

16 листопада 2018 року напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, за сприяння голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука у Центрі культурної та технічної творчості «Печерськ» відбувся ХХVІІ щорічний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії». Фотозвіт

Фестиваль організовано Печерським районним у м. Києві центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з метою виявлення, розвитку та підтримки творчих здібностей дітей та молоді з функціональними обмеженнями, сприяння їх соціальній адаптації та зменшенню соціальної ізоляції дітей та молоді з інвалідністю та членів їх родин віком від 7 до 35 років.

У рамках фестивалю «Барви надії» було організовано виставку творчих робіт учасників, майстер-клас та проведено святковий концерт, а також були представлені яскраві творчі роботи з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

Для учасників та гостей фестивалю педагог-організатор клубу за місцем проживання «Юність» Анастасія Волошина-Базилевська провела майстер-клас з виготовлення картинок із круп та насіння.

Святковий концерт розпочався з яскравих виступів солістів Академічного Ансамблю пісні і танцю Національної Гвардії України, а далі виступали талановиті діти та молодь. Вони продемонстрували свої таланти у вокально-хоровому, естрадно-інструментальному жанрах, виконавчому мистецтві: декламація, авторська майстерність та авторська поезія.

На завершення фестивалю усі учасники отримали відзнаки від очільника Печерського району, дипломи, солодощі та подарунки, надані спонсорами фестивалю: ТОВ «Ферреро Україна», ТОВ  «Меганом поліграф», торговою маркою «Райдуга Трейд», торговою маркою «Київський пряник», компанією «Камелія- К», ФОП Якименко, торговою маркою «Джулія», громадською організацією «Інтегрум».

Дякуємо співорганізаторам – Центру культурної та технічної творчості «Печерськ», Незалежній Асоціації Психологів - та спонсорам за надану підтримку у проведенні фестивалю!

Перейти до спискуВерсiя для друку