КМДА Київська міська державна адміністрація


15 листопада 2018

Сергій Мартинчук відкрив оновлену музичну школу на Печерську

Сергій Мартинчук відкрив оновлену музичну школу на Печерську

15 листопада голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук відкрив філію дитячої музичної школи №27. Фотозвіт

«Сьогодні ми відкриваємо оновлену філію музичної школи для виховання та творчого розвитку молоді Печерського району. Відзначу, що життя школи №27 починалося ще у 60-ті роки з двох невеликих класів. І вже сьогодні в музичній школі навчається 473 учні. Хочу подякувати керівництву музичної школи та викладачам за особистий внесок та невтомну багаторічну працю, вкладену у розвиток учнів. Більше 200 випускників цієї школи стали професійними музикантами, викладачами, акторами та діячами інших творчих професій,  пов’язаних з мистецтвом», - зазначив Сергій Мартинчук.

У березні 2018 року  музична школа святкувала свій 50-ти річний ювілей разом із творчим колективом в Колонній залі Національної Філармонії України із презентацією лауреатів-солістів, учнів та викладачів школи, а вже сьогодні відкриття найстарішого філіалу школи, де на учнів чекають нові творчі класи та нові творчі злети.

Нагадаємо, що в класах музичної школи №27, що в Печерському районі столиці, було проведено поточний ремонт, в рамках якого відбулися улаштування внутрішніх інженерних мереж та ремонт всіх внутрішніх приміщень.

Адреса філії: бульвар Дружби Народів, 12Б.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.