КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2018

Державна служба зайнятості інформує

                                               Кар’єрний   форум

                                     «Живи та працюй в Україні»

 

 

 

З метою створення єдиної ефективної системи взаємодії між владою, службою зайнятості, роботодавцями, навчальними закладами, соціальними партнерами в напрямку професійної орієнтації молоді Київський міський центр зайнятості разом з районними філіями проводить Кар’єрний форум – 2018 «Живи та працюй в Україні», який буде проходити 18 жовтня 2018 року з 12.00 до 17.00 на базі Інституту підготовки  кадрів Державної служби зайнятості України (м. Київ, вул. Нововокзальна  17,  ІІ поверх).

Програмою  форуму передбачено:

Тематичні виступи представників органів влади, навчальних закладів, громадських організацій, роботодавців  стосовно професійної орієнтації молоді.

Майстер-класи  «Перші  кроки  до  побудови  успішної  кар’єри»,  Ярмарок професій майбутнього, профорієнтаційне тестування, тренінг з лідерства та зустрічі з професіоналами своєї справи.

Серед учасників форуму будуть присутні представники ринкоутворюючих підприємств  м. Києва, які зацікавлені у співпраці як зі службою зайнятості, так і з навчальними закладами.

Представники навчальних закладів будуть мати можливість віч-на-віч поспілкуватися з представниками роботодавців у різних сферах економічної діяльності, та презентувати робітничі професії, актуальні на сучасному ринку праці, а також посади фахівців.

Печерська районна філія Київського міського центру зайнятості запрошує роботодавців, а також учнів 8 – 11 класів Печерського району відвідати Кар’єрний форум «Живи та працюй в Україні».

 

Телефони для довідок:    277-36-63,    277-36-62

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.