Головна  →  Новини  →  21 вересня 2018

Підопічні Територіального центру взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника воїнам України, полеглим в Афганістані

21 вересня 2018 року підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва взяли участь в акції «Мир і єдність Україні!», присвячену Дню миру.

З 1981 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН 21 вересня стало днем всесвітньої відмови від насильства та вогню. В Україні День миру відзначають з 2002 року, згідно з Указом Президента України від 5 лютого 2002 року.

Підопічні Територіального центру взяли участь у покладанні квітів біля пам’ятника воїнам України, полеглим в Афганістані. Після чого взяли участь в урочистій ході від Меморіалу (пам’ятника) воїнам України, полеглим в Афганістані до Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.

За інформацією Територіального центру
(надання соціальних послуг) Печерського
району м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку