КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2018

Після негоди: наслідки стихії в Печерському районі – 329 пошкоджених дерев та 8 зіпсованих авто

В ніч з 15 на 16 серпня, внаслідок складних погодних умов (гроза, розряди блискавки, шквальний вітер) в Печерському районі пошкоджено 329 дерев, з них повалено – 110, зіпсовано 8 автомобілів, зруйновано 20 метрів погонного металевого паркану, пошкоджена покрівля в 3 житлових будинках, подекуди відсоток пошкодженої покрівлі сягнув 50%, також через негоду завдана шкода об’єктам соціально-побутової сфери. Фотозвіт

Загалом, для ліквідації наслідків негоди від комунальних підприємств району було залучено 224 працівника та 15 одиниць спецтехніки.

«Працівники комунальної сфери оперативно та злагоджено спрацювали. Ліквідація наслідків негоди розпочалась ще з 4 години ночі та продовжуватиметься допоки благоустрій району стане повністю впорядкованим. Найбільшої шкоди стихія завдала великим деревам, які з корінням звалювались на прилеглі споруди, житлові будинки та автомобілі. Травмованих та постраждалих внаслідок, на щастя немає», - зауважив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Наразі відновлювальні роботи тривають.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.