КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2018

Меморіал Баннікова: юнацька збірна України стартувала в турнірі з перемоги над Словаччиною

15 серпня під егідою ФФУ стартував турнір пам'яті першого президента національної федерації футболу Віктора Баннікова. Фотозвіт

Змагатися за почесний трофей у міжнародному турнірі серед юнацьких збірних до 17-ти років із 15-го до19 серпня, окрім господарів, почали команди Литви, Грузії, Словаччини, Туреччини, Ізраїлю, Білорусі та Латвії.

Футбольна подія реалізовуватиметься за підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Збірна України, яку очолює Володимир Єзерський, потрапила до групи А, де її суперниками стали збірні Словаччини, Литви та Грузії.

Розпочали турнір синьо-жовті матчем проти словаків, які не вперше стають гостями цього турніру. Українці п’ять разів перемагали в меморіалі Баннікова, але востаннє це було в 2012 році, тому господарі вже в першому матчі турніру показали свою серйозну налаштованість повернути до України пам’ятний кубок, який двічі поспіль в останні роки вигравала збірна Грузії.

Тому не дивно, що, попри суттєву спеку на початку зустрічі, українці з перших хвилин матчу намагалися нав’язати гостям свою гру. Господарі почали обстрілювати ворота словаків дальніми пострілами, але у першому таймі ударам Судакова і Ісадченка забракло точності. Кілька небезпечних штрафних поблизу воріт суперника українці теж у голи втілити не змогли.

У другому таймі Володимир Єзерський надав можливість взяти участь у грі й іншим футболістам, але лідерські якості проявив себе центральний півзахисник, представник Шахтаря Георгій Судаков, який відкрив рахунок у матчі дальнім пострілом у нижній кут на 61-й хвилині матчу.

Словаки кинулися відіграватися, але українці впевнено контролювали гру, чітко діяв на виході перший номер нашої команди Руслан Нещерет.

Поставили крапку в матчі українці на останній хвилині основного часу, коли точний постріл вдався нападнику Едварду Кобаку, який представляє в збірній «Дніпро» і з’явився на полі в цьому матчі на 54-й хвилині.

Підсумки футбольного матчу: Україна (U-17) — Словаччина (U-17) — 2:0

16 серпня українці у другому матчі меморіалу зіграють проти збірної Литви. Гра відбудеться на стадіоні ім. Баннікова.

Початок матчу — о 18:00

Детальна інформація за посиланням: https://ffu.ua/article/34348



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.