Головна  →  Новини  →  11 липня 2018

В Печерському районі продовжено до 16 липня відключення гарячого водопостачання у зв’язку із проведенням гідравлічних випробувань

Щорічне проведення гідравлічних випробувань є необхідним технологічним процесом, що дозволяє виявити та усунути наявні пошкодження теплових мереж та в подальшому знизити рівень аварійності на початку опалювального сезону.

Через проведення планових гідравлічних випробувань, згідно з затвердженим Київською міською державною адміністрацією графіком випробувань теплових мереж КП «Київтеплоенерго» на 2018 рік, буде припинено гаряче водопостачання всіх споживачів, підключених до систем теплопостачання: теплових магістралей № 3 (4) станції теплопостачання № 1 у період з червня по 16 липня 2018 року.

Споживачі розташовані в межах вулиць: Велика Васильківська, Антоновича, Басейна, Михайла Грушевського, Еспланадна, Лютеранська, Мечникова, Шота Руставелі, Хрещатик Шовковична, Архітектора Городецького, Дарвіна, Заньковецької, Кропивницького, Круглоуніверситетська, Леоніда Первомайського, Рогнідинська.

Розхолодження тепломережної води та роботи з підготовки схеми для проведення випробувань розпочались з 24 червня 2018 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку