КМДА Київська міська державна адміністрація


27 червня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Конституції України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації  Сергія Мартинчука  з Днем Конституції України!

Шановні печеряни!  

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України.  

22 роки потому, Основний Закон України увійшов в суспільне життя, як символ народовладдя, гуманізму та законності.

Генезис правового регулювання в Україні укорінювався протягом тривалого часу з урахуванням особливостей національного менталітету, в результаті чого визначились сталі засади функціонування демократичної країни з дієвою основою.

Конституція суверенної держави постає перед українською спільнотою, як правова модель з визначеним механізмом законності, де кожному громадянину гарантується право на вільне вираження своїх поглядів та переконань, а демократичні засади, що закріплені цим документом, визначають людську гідність, життя, недоторканість та безпеку абсолютною та найвищою цінністю.

Дорогі співвітчизники,  щиро бажаю вам, аби почуття гордості за свою державу ніколи не залишало вас. Зичу кожному українцю миру, добра, благополуччя, втілення кращих сподівань та віри у світле майбутнє!  

Зі святом!

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.