КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2018

Сергій Мартинчук провів футбольну розминку-урок для школярів Печерського району в рамках програми «Футбольні канікули» з Федерацією футболу України

Сергій Мартинчук провів футбольну розминку-урок для школярів Печерського району в рамках програми «Футбольні канікули» з Федерацією футболу України

Сьогодні, 25 червня, на тренувальних полях навчального комплексу Федерації футболу України ім. В. Баннікова відбулись футбольні матчі для дітей та підлітків загальноосвітніх закладів Печерського району в рамках програми «Футбольні канікули» організованої ФФУ.   Фотозвіт

Тренування розпочалося з настанови гравцям від голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, який і провів розминку для юних спортсменів, під час якої виконувались вправи на розвиток загальної фізичної форми, відпрацьовувалась техніка володіння м’ячем.

Загалом, футбольну подію відвідали учні навчальних закладів спеціалізованої школи №181 ім. Івана Кудрі, гімназії №117 ім. Лесі Українки , гімназії №109 ім. Тараса Шевченка та вихованці середньої загальноосвітньої школи №78.

«Через командні заняття відбувається процес соціалізації дитини, тому вкрай важливо, аби молоде покоління було активним. Індивідуальний підхід та систематичні тренування під егідою професіоналів футбольної справи, зокрема, за участю провідного тренерського складу в особі головного тренера U-16 збірної України Володимира Єзерського, головного тренера U-21 молодіжної збірної України Олександра Головко, тренера U-21 молодіжної збірної України Василя Кардаша – найкращим чином впливають на фізичний і комунікативний розвиток підлітків. Безумовно, програма «Футбольні канікули», що організована Федерацією футболу України, сприяє розкриттю лідерських якостей, кмітливості та відповідальності кожної дитини на шляху її великих життєвих та спортивних звершень», - зауважив Сергій Мартинчук.

Після завзятого тренування, між 4 командами відбулись дружні матчі, наприкінці, яких всім учасникам вручено подяку та пам’ятний подарунок, головний футбольний інвентар – м’яч.

Запрошуємо долучитися до «Футбольних канікул» та відчути себе справжнім спортсменом на професійному полі навчально-тренувального комплексу Федерації футболу України імені В. Баннікова за адресою: провулок Лабораторний, 7А.

Довідкова інформація:

Участь у тренуваннях можуть брати діти віком від 6 до 15 років (хлопчики та дівчата) за наступним графіком:

 - Вівторок – четвер з 16:00 до 17:00;

- Субота – неділя з 10:00 до 11:00 майстер клас із тренером та футбольна гра.

Для учасників необхідно мати довідку про стан здоров’я та письмовий дозвіл від батьків.

Контактний номер телефону: 099 777 82 01



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.