КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2018

Прикордонники зустріли гравців «Ліверпулю» та «Реалу» кольорами емблем футбольних клубів, намальованих на обличчях

Українські прикордонники зустріли гравців команд «Ліверпуль» та «Реал Мадрид» унікальним привітанням – кольорами емблем футбольних клубів, що були намальовані на їхніх обличчях.

Увечері 24 травня червоно-білий «Ліверпуль» прибув до аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни), а синьо-біло-золотий «Реал Мадрид» – у «Бориспіль». Працівники Державної прикордонної служби України зустріли гостей біля літака з малюнками на обличчях у кольорах емблем команд. Гравці обох клубів були вражені незвичним привітанням із боку правоохоронних органів України та не забарилися з фотографіями.

«Для нас це була гарна можливість продемонструвати, що у Держприкордонслужбі працюють відкриті і сучасні люди, які дуже раді привітати гостей у Києві. Сподіваюсь, що гравцям було приємно побачити обличчя наших працівників у кольорах їхніх команд. Ми готові забезпечити таку ж теплу зустріч і для вболівальників», – розповів голова відомства Петро Цигикал.

Ідея кольорового вітання «Shocking Welcome» розроблена та втілена спеціально з нагоди фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві. Українські майстри нанесли малюнки на обличчя співробітників Держприкордонслужби в кольоровій гамі емблем футбольних клубів, що гратимуть у цьогорічному фіналі.

«Київ – гостинне і креативне місто. Прикордонники – перші, кого бачать гості столиці. Ініціатива розмалювати їхні обличчя якнайкраще відображає готовність Києва привітати гостей у незабутній спосіб та залишити у них приємні спогади. Київська влада була рада підтримати цю ініціативу», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

Коментуючи ідею проведення акції, автор проекту «Shocking Welcome» Генадій Курочка зазначив: «Окрім демонстрації української гостинності з перших хвилин перебування у Києві, проект «Shocking Welcome» покликаний вирішити ще одну важливу задачу. Оскільки Україна ще не є частиною Шенгенської зони ЄС, ретельний паспортний контроль по прильоту в Київ може створити певні незручності для деяких європейських футбольних вболівальників. Ми переконані, що Державна прикордонна служба зробить все можливе, щоб мінімізувати цю незручність. Водночас, якщо певні затримки все-таки виникнуть, ми сподіваємось, що завдяки проекту «Shocking Welcome» вони не вплинуть на позитивний настрій гостей фіналу Ліги Чемпіонів».

У рамках акції «Shocking Welcome» так само зустрічатимуть вболівальників у міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Київ» (Жуляни), для чого розмалюють обличчя близько 80 прикордонників. У залах прибуття терміналів аеропортів обладнають місця для селфі, де всі охочі зможуть зробити фото зі співробітником ДПСУ.

Фотографії із заходу можна завантажити тут – http://dropmefiles.com/0P51E

За більш детальною інформацією звертайтесь: Юрій Сак, креативний директор, CFC Consulting, e-mail: [email protected], телефон: 095-618-15-64.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.