Головна  →  Новини  →  24 травня 2018

У Печерській РДА обговорили питання щодо забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці

 

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі. Фотозвіт

На засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій Печерського району міста Києва на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

З початку 2018 року проведено 5 засідань комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі, на яких заслухано 9 керівників проблемних підприємств.

Комісією надано 9 рекомендацій та пропозицій посадовим особам підприємств, установ та організацій району, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету.

Крім того, до правоохоронних та контролюючих органів направлено   7 листів з метою вжиття заходів відповідного реагування.

Завдяки проведеній Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією роботі, з початку 2018 року станом на 24 травня 2018 погашено заборгованості із виплати заробітної плати на загальну суму 12 270,6 тисяч гривень.

Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку