Головна  →  Новини  →  17 травня 2018

Фінал Ліги чемпіонів у Києві побачать близько 600 млн телеглядачів

Чоловічий фінальний матч Ліги чемпіонів сезону 2017/2018, що відбудеться у Києві, побачать близько 600 млн телеглядачів в усьому світі. Про це на прес-конференції повідомив головний представник КМДА з питань, пов’язаних із проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві, Андрій Мирошніченко.

«Ми приймаємо найбільшу одноденну спортивну подію. Близько 600 млн телеглядачів побачать чоловічий фінал, Київ відвідають близько 100 тисяч іноземних туристів. Це колосальна кількість візитерів для одноденної події», – сказав Андрій Мирошніченко.

Він також розповів про оновлені інформаційні ресурси для киян і гостей столиці. Відтак, оновлено і удосконалено туристичний портал visitkyiv.travel, додаток «Kyiv city guide», а також туристичну ID-картку – Kyiv PASS.

Окрім того, Андрій Мирошніченко проінформував про проведення фотоконкурсу UEFA Champion League 2018.

«Проект передбачає проведення конкурсу серед туристів, які відвідають Київ протягом травня 2018 року. Для участі у конкурсі охочий повинен зробити фотографії (селфі) на всіх запропонованих локаціях, де розташовані спеціальні конструкції у вигляді зірки з символікою Ліги Чемпіонів УЄФА, після цього розмістити фото на своїй сторінці в Instagram/Facebook/Google+ зі спеціальним хештегом #UCLfinal та зареєструвати свою сторінку на спеціальному інтернет-додатку. Для спрощення процедури реєстрації на всіх локаціях та рекламних носіях, які стосуються акції, будуть розміщені спеціальні QR-коди та короткий опис конкурсу. Після закінчення терміну конкурсу серед усіх учасників будуть розіграні 10 футбольних м’ячів UEFA 2018 із підписами переможців. Переможець буде обраний шляхом випадкового відбору за допомогою ресурсу random.org», – розповів Андрій Мирошніченко.

Він додав, що конкурс триватиме із 20 травня до 1 червня, а з усіма деталями можна ознайомитись за посиланням: https://photocontest.kiev.ua/.

Андрій Мирошніченко також учергове наголосив, що Київ абсолютно готовий до проведення чоловічого та жіночого фіналів Ліги чемпіонів сезону 2017/2018.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку