Головна  →  Новини  →  17 квітня 2018

У Києві 20-21 квітня пройде 11-й Міжнародний архітектурний фестиваль «СANactions»

20-21 квітня у муніципальній галереї «Лавра» пройде 11-й Міжнародний архітектурний фестиваль «СANactions», який об’єднає у собі найкращі архітектурні роботи світу. Програма заходу, як повідомляють організатори, включає лекції, воркшопи, майстер-класи, дискусії, виставки, архітури, презентації тощо.

Спеціальний партнер заходу – Київська муніципальна галерея «Лавра», яка є головною локацією фестивалю. Cпіворганізатори: London Festival of Architecture, Copenhagen Architecture Festival, Urban Forum Kazakhstan, NewGenerations, Architecture Fringe.

Лекторами події стануть провідні архітектори та урбаністи світу: Йен Ґел, Маркус Апензелер, Бенджамін Хоссбах, Луіза Фііл Хансен, Дірк Іеде Терпстра, Томмі Мякінен, Міріам Німеєр, Маттіас Рамміг, Харіс Піплас, Андреас Рубі, Кен Сміт, Мартайнде Віт, Григорій Зотов та Віктор Зотов.

Родзинка цьогорічного фестивалю – архітектурні тури Києвом.

Також 19 квітня у рамках фестивалю в галереї «Лавра» відкриється виставка «Schweizweit», що представляє топографію архітектурної роботи у Швейцарії. Її урочисто відкриє директор Швейцарського Музею Архітектури (SAM) Андреас Рубі. Виставка організована за підтримки Посольства Швейцарії в Україні і триватеме з 19 квітня до 10 травня 2018 року.

Початок о 18:30

Місце проведення: Київська муніципальна галерея «Лавра» (вул. Лаврська, 9).

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/UrR2GX.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку